Hello world!

Standard

Neden mi yazıyorum?

Neden geziyorsam, doğayı niçin seviyorsam, dağlara, nehirlere, canlılara tutkum nereden geliyorsa ondan!

Yazmak ilkokulda yazdığım kompozisyonlarla başladı, sonraları büyük kitaplara özenip dosya kağıtlarını ikiye katladım, uhuyla yapıştırıp küçük bir kitap yaptım kendimce. Kardeşim küçük kitabımın resimlerini çizdi, bense iki kız kardeşin aileleriyle sevgi içinde ormanda yaşadıkları, evlerinin önünden gelip geçen herkesin bahçelerinden her şeyi yiyebildiği, kızların istedikleri zaman istediği kadar nesneye sahip olabildiği ama yine de en çok doğanın içinde kendilerini mutlu hissettikleri bir dünya yarattım. Sonraları kompozisyonlar küçük -ama çok küçük- hikayelere dönüştü, mektuplara büründü, seyahatlerimde de gezi defterlerime eşlik ettiler. O defterler toparlanacak, yenileri de eklenecek. Mesela bir bisikletle Orta Asya rotasının defteri de olacak, Alaska da bir başka defterimde kendine yer bulacak.

Bu blogda da hayat siber hızla akarken, ‘duruuuun, inecek var’ dememek için kendimce küçük notlarımın bir izdüşümü yer alacak.

Liebe Grüsse!

About molecol_bilge

Bir sürü şey severim aslında; müzik (şarkı söylemek), tiyatro (oynamak, hayattan beslenmeyi öğrenmek), fotoğraf (çekmek, üzerine düşünmek), seyahat (dünyanın her yerine gitme isteği, insan tanımak), doğa sporları (dağcılık, bisiklet, tırmanmak), ekoloji, yeryüzündeki biyoçeşitlilik, evrimsel biyoloji, yazmak (yazmak için seyahat etmek) gibi. Arastirmaci tarafim icin: https://bbaloglu.github.io/

Leave a comment